Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΑΝΘΗΣ

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησαν το τουρνουά της Ξάνθης οι μικροί Καππαδόκες που στον πρώτο αγώνα συνέτριψαν τους αντίστοιχους της Σκόντα Ξάνθης με 5-0 και στο δεύτερο παιχνίδι της ίδιας μέρας έχασαν αν και προηγήθηκαν με 2-1 από τα Γιαννιτσά στο 90΄είχαν δοκάρι για να ισοφαρίσουν με τον νεαρό Τσακανίκα.Σήμερα παίζουν 2 παιχνίδια με τους Μπέμπηδες του γνωστού σε όλους Παναγιώτη Κερμανίδη και τον Πρωτέα Θεσ/νικης.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Άφιξη Ομάδων

Την Παρασκευή στις 15:30 φτάνουν στην Αλεξανδρούπολη οι αποστολές των ομάδων απο την Βουλγαρία και το βράδυ στις 19:00 έρχεται η αποστολή των Γιαννιτσών.Οι αποστολές θα διαμένουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Λουτρών του δήμου Τραϊανούπολης.Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει το Σάββατο 25-4-09 και ώρα 10:00 π.μ. Το βράδυ της Παρασκευής φτάνουν στην πόλη μας και το προπονητικό τημ του Παναθηναϊκού απο τα τμήματα υποδομής για να παρακολουθήσει το Τουρνουά.

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

"FILIA 2009" 3 INTERNATIONAL TOURNAMENT

Στην τελική ευθεία για το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα μας στις 25-26/4/2009 με ομάδες από την Βουλγαρία και την Ελλάδα.
Συμμετέχουν οι ομάδες ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ -ΠΙΡΙΝ -Α.Α.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ - ΜΠΟΡΙΣΛΑΒ.Οι αποστολές των ομάδων θα φτάσουν στην Αλεξ/πολη την προηγούμενη μέρα 24-4-09.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Τ Ο Δ.Σ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Προπονητές απο την Χερενφέϊν στην Καππαδοκία

Απο αριστερά ο Εβρίτης Πασχάλης Καζαντζής προπονητής στο ΕΜΜΕΝ και δεξιά ο Γιαν ντε Γιονγκα τεχνικός διευθυντής στην Χερενφέϊν.
Την Παρασκευή παρουσία πολλών προπονητών έκαναν προπόνηση σε επίλεκτους αθλητές απο την Αλεξ/πολη στην ηλικία του εφηβικού και του παιδικού και το Σάββατο είδαν το παιχνίδι του παιδικού ανάμεσα στην ακαδημία της Καππαδοκίας και την πράσινη Ανάπτυξη και το οποίο έληξε με σκόρ 2-0 υπέρ της Καππαδοκίας.Η πρώτη εικόνα της ομάδας μας ήταν θετική αλλά συνέστησαν στα παιδιά υπομονή και πολύ δουλειά επόμενο βήμα είναι να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Ολλανδικής ομάδας προπονητές απο την Καππαδοκία για να δουν τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων εκεί.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Φιλοξενία Ολλανδών Προπονητών

Η ομάδα μας έχει την τιμή να φιλοξενεί από την Πέμπτη 9-4-09 εώς και την Δευτέρα 13-4-09 τον Τεχνικό Διευθυντή της Χέρενφέϊν με πρωτοβουλία του Εβρίτη που διαπρέπει στα Ολλανδικά γήπεδα Καζατζή Πασχάλη προπονητή στα ερασιτεχνικά τμήματα της ΕΜΕΝΕΝ και του Δαστερίδη Κών/νου υπεύθυνου της Καππαδοκίας και αντιπρόσωπο της ALL SRAR. Την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση απο τους Ολλανδούς σε εφηβική ηλικία και στην παιδική ηλικία με την παρουσία πολλών προπονητών σε επίπεδο συνεργασίας με τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου με την μορφή σεμηναρίου.Την Κυριακή θα παρακολουθήσουν τουρνουά ποδοσφαίρου με ακαδημίες από όλο τον Έβρο στις ηλικίες παιδικού προπαιδικού και τζούνιορ Α΄.

Νίκη για την ομάδα μας (χατ τρίκ ο Μπογιάννης)

Μία αγωνιστηκή πριν το τέλους της Α΄Έβρου και η ομάδα μας με πολλά νέα παιδιά στην σύνδεση της επιβλήθηκε άνετα της Κορνοφωλιάς με το ευρί 6-0.Τα αποτελέσματα όλων των ομάδων και η βαθμολογία :


ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ιπποκράτης - Λάβαρα 2-4Δαδιά - Εθνικός 2-10Ποντιακός - Αλεξ 0-0Ενωση - Σουφλί 1-1Καππαδοκία - Κορνοφωλιά 6-0 Τυχερό - Χιλή 3-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σουφλί 56
Εθνικός 56
Καππαδοκία 37
Τυχερό 32
Χιλή 32
Αλεξ 31
Ενωση 30
Ποντιακός 26
Λάβαρα 19
Κορνοφωλιά 15
Δαδιά 12
Ιπποκράτης 11

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική:
Ιπποκράτης - Δαδιά Λάβαρα - Ποντιακός Εθνικός - Ένωση Ανθ/ΑριστΑλεξ - Καππαδοκία Σουφλί - Τυχερό Κορνοφωλιά - Χιλή