Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΟΚ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κατσούρης που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τις 17 Απριλίου έως 20 Απριλίου 2011 στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ του Δήμου Μεσημβρίας και πρόσφερε πολλές αγωνιστικές εμπειρίες στα παιδιά που θα τους μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη. "Γενικά ήταν ένα καλά οργανωμένο τουρνουά, με οικοδεσπότη ένα επαγγελματικό σωματείο με ένδοξη ιστορία , οργανωτή και "ψυχή" όμως της όλης υπόθεσης τον Βασίλη Μήτα και τον γνωστό μας κύριο Σαββίδη Θεόδωρο. "Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ακαδημία μας με το προπαιδικό στην κατηγορία των (1998-1999) έπαιξε στον πιο δύσκολο όμιλο με αντιπάλους την ΑΕΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ.Τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα μας για την ιστορία είναι τα ακόλουθα ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3-0 , ΔΟΞΑ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ 4-0 και ΑΕΚ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ 3-1, φιλικό με τον ΟΦΗ 1-1. Η αποστολή αποτελούνταν από παίχτες στην πλειονότητα τους γεννηθείς του ΄99 που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Οι αθλητές μας ήταν: Τσομακιάν,Κούρος,Τερζής,Τσακανικας,Παπάζογλου,Ανδρέου,Τσολακάκης,Δαλής,Φουρνουτζής,
Πεταλωτής,Τσακίρης,Αραμπατζής,Τζαμπαζάκης,Κυρανούδης,Δαστερίδης,Τσιτσόνας,Κεκέογλου.
Την αποστολή συνόδευαν αρκετοί γονείς, όπως και φίλοι του ποδοσφαίρου που συνδύασαν το τουρνουά με μια προπασχαλινή εκδρομή στην Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το τουρνουά του ΠΑΟΚ νικώντας σε ένα παιχνίδι διαφήμισης την ομάδα των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με 3-0 . Το 1-0 έγινε απο τον Φουρνουτζή με ωραία κεφαλιά μετά απο φάουλ του Δαλή. Το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο με κοντινό σουτ του Τερζή μετά απο σουτ του Παπάζογλου και σθεναρή απόκρουση του τερματοφύλακα Το 3-0 έγινε στο τέλος του παιχνιδιού απο τον Τσακίρη με κοντινό πλασέ μετά απο σουτ του Κούρου. Η ομάδα μας το απόγευμα αντιμετοπίζει την Δόξα Δράμας σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την συνέχεια.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΡΑΣΗΣ

Μια πολύ καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που δεν είχαν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, αποτέλεσε για την Καππαδοκία, το σημερινό παιχνίδι στον Ιποκράτη.
Το τελικό 2-1 απέδειξε πως οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν ακόμα όρεξη για μπάλα και ότι παραμένουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τις τελευταίες τους «μάζες» στο πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής Έβρου.
Ο Καλλιμάνης, προπονητής της ομάδας μας χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο παίκτες που δεν είχε την ευκαιρία να τους δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στην επανάληψη έβαλε στον αγώνα και κάποιους από τους βασικούς.
Για το Β΄τοπικό το εφηβικό έφυγε με σκυμένο το κεφάλι απο το Μαϊστρο χάνοντας με το βαρί 6-1 . Ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο Παππάς που πέτυχε και το μοναδικό γκόλ με σουτ έξω απο την περιοχή.
Γα το παιδικό πρωτάθλημα το Σάββατο το παιδικό κέρδισε την ομάδα των Φερών με το Αγγλικό 4-3 εκτός έδρας με τον ΜΑΝΔΥΛΑ να κάνει φανταστικό παιχνίδι και να πετυχένει χατ-τρικ.
Για το περιφερειακό πρωτάθλημα η ομάδα μας ταξίδεψε στη Ξάνθη και έφερε τα εξής αποτελέσματα.
Παιδικό: Ξάνθη - ΑΟΚ 3-0
Προπαιδικό: Ξάνθη- ΑΟΚ 3-2
Τζούνιορ: Ξάνθη - ΑΟΚ 3-4.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ



Για την Α΄ ερασιτεχνική η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με το διπλό μέσα από την καυτή έδρα της Δαδιάς που καίγονταν για βαθμούς παλεύοντας για την σωτηρία της. Τα γκόλ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Παμπορίδης με ωραία εκτέλεση φάουλ, ο Μαρασλής 2. Την Τετάρτη 4 από τους μικρούς της ομάδας μας θα βρίσκονται στο SALE για να δοκιμαστούν από τους προπονητές της Ξάνθης στελεχώνοντας την ομάδα under 17. Για την Β΄ερασιτεχνική κατηγορία το εφηβικό παίζοντας με αρκετούς παίδες στην σύνδεση της δεν απέφυγε την ήττα από την ανώτερη ομάδα της Τραϊανούπολης με σκορ 2-1 . Στα τμήματα υποδομής το παιδικό Β΄για το πρωτάθλημα του Έβρου κέρδισε την Χιλή με σκόρ 3-0, ενώ για το περιφερειακό το παιδικό Α΄ ήρθε ισόπαλο 1-1 με τον Πανσεραϊκό εντός έδρας παίζοντας και οι δύο ομάδες πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο.Το τέρμα για την ομάδα μας το πέτυχε ο Μανδυλάς με κοντινό πλασέ ενώ έχασε ευκαιρίες με Καψάλη ,Γιακουμπίδι και Ναλμπάντη. Το προπαιδικό έχασε για το περιφερειακό με σκόρ 1-2 αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με ωραίο σουτ του Τερζή από τον κεντρικό άξονα. Το τμήμα τζούνιορ Α΄ κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Πανσεραϊκού με 4-0 ζωγραφίζοντας οι μικροί στο γήπεδο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον δεύτερο γύρο οι παίδες έχασαν ως τώρα μόνο ένα παιχνίδι από τον Πανθρακικό εκτός έδρας παίζοντας στο πλαστικό χλοοτάπητα της Κομοτηνής παρόλο που προηγήθηκαν στο ημίχρονο.