Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΛΗΞΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΡΑΣ  ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ  0-2 Σε ένα παιχνίδι αγγαρεία αφού λόγω διαφοράς ενός τέρματος η ομάδα μας δεν μπήκε τετράδα και παίζοντας  με πολλές αλλαγές έχασε φυσιολογικά.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ- ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 4-1 (σκόρερ...ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΟΥΡΟΣ 2-ΜΕΝΤΙΖΗΣ).Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους μικρούς και των δύο ομάδων.Και οι 22 ποδοσφαιριστές παρουσίασαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και δέχτηκαν το χειροκρότημα των θεατών που απόλαυσαν θέαμα που θα το ζήλευαν και επαγγελματίες. Το επιστέγασμα των καλών εμφανίσεων έφεραν την 3η Θέση στην ομάδα μας αφήνοντας μια πίκρα που δεν παίξαμε στον τελικό.Δέν πειραζει ομως γιατί το μέλλον τους ανοίκει.

















Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Σάκη Βαρελά για την φωτογραφική κάλυψη του τουρνουά Ξάνθης.


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ


ΠΑΙΔΙΚΟ: 12:30π.μ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-0 (σκόρερ ΤΣΙΛΙΑΚΙΔΗΣ - ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ) μετά απο ένα εκπληκτικό ποιοτικά παιχνίδι που είχε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: 12:30μ.μ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  2-0 (σκόρερ ΜΕΝΤΙΖΗΣ - ΤΑΣΣΟΣ) αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ: 12:30π.μ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ -ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1 με κεφαλιά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά με μια κακή διαιτησία που δεν στάθηκε στο ύψος ενός πραγματικού αγώνα με ποιότητα και δύναμη όπου κέρδισε ο ποιο τυχερός αφού στο πρώτο δεν ευτυχίσαμε να σκοράρουμε με ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ και ΣΚΑΡΛΑΤΟ .

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: 12:30μ.μ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ -ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗΣ  5-1 (σκόρερ ΤΑΣΣΟΣ 4 τέρματα - ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ) παιχνίδι με ουσία και πολλά γκόλ και καλό θέαμα. 



Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΑΝΘΗΣ



Έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η πρώτη αγωνιστική του Β΄ομίλου στο τουρνουά της Ξάνθης με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική την Σκόντα  Ξάνθη 1999.Το παιχνίδι ήταν άξιο της ποιότητας των δύο ομάδων με ποιο τυχερή την γηπεδούχο ομάδα που σε μία ανύποπτη φάση μετά απο αμυντικό λάθος ευτύχισε να σκοράρει αφού προηγούμενος δεν σκόραρε σε 3 τετ α τετ ο Τσιλιακίδης με τον Τσολακάκη στο Α΄ημίχρονο και ο Σκαρλάτος στο δεύτερο με αποκορύφωμα την φάση στο 80 όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Τσακίρη και κεφαλιά του  Τσιλιακίδη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος αφήνοντας μόνο στην μνήμη μας την καλή εμφάνιση . Η διαιτησία ελέγχετε στην φάση του 75΄όταν ο Σκαρλάτος έφυγε απο πίσω και σκόραρε αλλά ο βοηθός είδε οφ σάιτ. 
Το προπαιδικό κατέβηκε με αρκετές απουσίες στο τουρνουά και έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 απο την ακαδημία των Γιαννιτσών. Οι απουσίες των Θεοδωρίδη που έδινε εξετάσεις και τον Βαρσαμίδη που δοκιμάζετε στην Άρσεναλ επηρέασαν αρνητικά και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. 
Επόμενοι αγώνες για τις ομάδες μας Κυριακή στις 12:30π.μ.
Το παιδικό αντιμετωπίζει τα Γιαννιτσά και το Προπαιδικό τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής.

Η Δ/κση εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά μας.          

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 το παιδικό 1998-1999 και το προπαιδικό 2000-2001 αναχωρούν για το Πανελλήνιο τουρνουά της Ξάνθης παίρνοντας μέρος στον Β΄όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι είναι το Σάββατο στις 17:30μ.μ με αντίπαλο την Σκόντα Ξάνθη για το παιδικό και με αντίπαλο τα Γιαννιτσά στο προπαιδικό.
Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο στις 14:30 απο το καφέ Ουζουνίδη.Διαμονή στο ξενοδοχείο Νέστος.   
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΒΡΟΥ

Το Σάββατο η ομάδα του Παιδικού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα του Έβρου με αντίπαλο την ομάδα του Απαλού απο την οποία και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 παίζοντας νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και αφού έχανε με πέναλτι που δεν ήταν όπως φάνηκε στο βίντεο δεν μπόρεσε να νικήσει τα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο καθώς είχε τρεις προσπάθειες σε τετ-ατετ στα κάθετα δοκάρια .Αν οι παίχτες μας είχαν την ίδια όρεξη και στο πρώτο το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αφού την ίδια ομάδα για το Περιφερειακό πρωτάθλημα την κερδίσαμε με 4-1.Η ομάδα ετοιμάζετε να πάρει μέρος στο πανελλήνιο τουρνουά της Σκόντα και απο όπου θα δεχθεί μία μεγάλη Πρόταση πρόκληση για μεγάλα πράγματα σε ανώτερο επίπεδο.
    

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 11-04-2013

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ  1-3 μετά απο πολύ καλό παιχνίδι και αφού προηγήθηκε η ομάδα μας κάποια ατομικά λάθη έφεραν μπροστά την Ξάνθη σε ένα ποιοτικά όμορφο παιχνίδι.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ  0-3 με αρκετές ελλείψεις οι μικροί έχασαν φυσιολογικά απο μια ανώτερη ομάδα.  

ΤΖΟΥΝΙΟΡ:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ  1-6 κέρδος για την ομάδα μας που έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της ήταν ο μικρός Μωραϊτης που αν και είναι του 2004 ήταν εκπληκτικός. 

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ  1-3

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΡΙΖΙΑ-ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 0-0

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 2-0

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002-2003:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΤΥΧΕΡΟ 2-1

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: 2004-2005: ΑΝΘΕΙΑ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

ΜΠΑΜΠΙΝΙ:2006-2007:ΑΝΘΕΙΑ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ :
ΠΑΙΔΙΚΟ:ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 (ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ)

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013