Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑΣ»

      Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας , παράλληλα με την βαθιά μας θλίψη ,  για την ανεπίτρεπτη διαιτησία του κ. ΣΚΙΝΔΡΗ , στο πρόσφατο αγώνα κυπέλου της ομάδας μας  με την ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ  ( 25/2/2015).
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά   ο εν λόγω διαιτητής απέδειξε υψηλό  έλλειμμα σωστής εφαρμογής των  κανονισμών  του  αθλήματος και κυρίως  διαχείρισης αγώνων ποδοσφαίρου. Όσοι βρεθήκαν στο γήπεδο τον  συγκεκριμένο αγώνα  απογοητεύτηκαν βλέποντας μια διαιτησία να  καταλογίζει  πέναλτι σε ανατροπή τελευταίου παίκτη χωρίς η απόφαση αυτή να συνοδεύεται με  κόκκινη  κάρτα ,  να καταλογίζει 6 τεχνικές ποινές στην μια ομάδα  με τις περισσότερες  από αυτές  να είναι απόρροια της μη        δυνατότητας του να διαχειριστεί το παιχνίδι 
Λυπούμαστε πραγματικά  αφού  με  τέτοιες διαιτησίες  ο μόνος που ζημιώνει είναι   ο αθλητισμός και     ειδικότερα το άμοιρο ποδόσφαιρο του νομού μας. 
                  
Υ.Γ.  1.  Το ελάχιστο που έχει να κάνει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ είναι  να     απαλλάξει την ομάδα μας  στην εξέλιξη του πρωταθλήματος από τέτοιους διαιτητές
2.  Ερωτούμαι της αρμοδία επιτροπή,  σ’
 ένα αγώνα κυπέλου , ημέρα Τετάρτη , δεν υπήρχε άλλος διαιτητής  από το Νότιο  Έβρο   να επιλεγεί απαλλάσσοντας  ταυτόχρονα μια ομάδα – τις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες – από το κόστος των 130 ΕΥΡΩ (από τα οποία τα 60 ΕΥΡΩ για οδοιπορικά από ΔΙΔ/ΧΟ  - ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ)
3.  Ζητάμε συγγνώμη  από τη ομάδα της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ   για το επικίνδυνο    παίξιμο παίκτη μας  πάνω σε παίκτη της ΑΝΘΕΙΑΣ,  ,  ο οποίος και φυσικά καλώς υπέστη και την πειθαρχική  ποινή- κόκκινη κάρτα -   από τον διαιτητή.     
    Σας ευχαριστούμε !
Με τιμή
Δ.Σ 
Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ




Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ " ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"



Μετά την αναβολή του τουρνουά αλληλεγγύης η σχολή προγραμμάτισε φιλικές συναντήσεις με τον Εθνικό. Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

ΣΑΒΒΑΤΟ   28-02-2015 ,  ΓΗΠΕΔΟ   "ΜΑΡΑΚΑΝΑ"   ΜΕ Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

- ΩΡΑ     10:00- 11:00             ΕΝΑ  (1)   ΤΜΗΜΑ   ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
- ΩΡΑ    11:00  : 12:00            ΕΝΑ   (1) ΤΜΗΜΑ   ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ   &  ΜΠΑΜΠΙΝΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ «Αναβολή ποδοσφαιρικού τουρνουά αλληλεγγύης»

Ανακοινώνουμε την αναβολή του ποδοσφαιρικού τουρνουά αλληλεγγύης, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28/02/2015 και ώρα 10:00 στο γήπεδο της Μαΐστρου, υπέρ των σκοπών της Κίνηςης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης για τους δοκιμαζόμενους  συνανθρώπους μας. Οι δυσμενείς  καιρικές συνθήκες , η ακαταλληλότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και οι δυσοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις δεν επιτρέπουν την επιτυχή  έκβαση μιας τέτοιας εκδήλωσης. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως. 


Σας ευχαριστούμε! 

Εκ της γραμματείας

του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24-2-2015



Σημερινή εικόνα μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Αναβολή της προπόνησης όλων των τμημάτων λόγω της έντονης βροχόπτωσης και ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά



 «EY  AΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

          Ένα  διαφορετικό τουρνουά  ακαδημιών ποδοσφαίρου  προγραμματίζεται από το Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου  (10:00-12:00)  στο γήπεδο  Α.Ο Μαΐστρου, υπέρ των σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης και των  δοκιμαζομένων συνανθρώπων μας.
        Με τη συγκεκριμένη  πρωτοβουλία του Συνδέσμου  Προπονητών Έβρου  οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές   οκτώ (8) ακαδημιών της περιοχής , οι γονείς τους και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι  συμπολίτες μας θα στείλουν το δικό τους ύψιστο κοινωνικό μήνυμα υπέρ της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και καιρό  στην περιοχή μας.
“Κανείς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας  να μην πεινάσει”.  
«Όλοι μαζί μπορούμε !!!»
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ…ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ:
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ  Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
        Παράλληλα με τους εμπλεκόμενους  στην   αθλητική και κοινωνικοί αυτή δραστηριότητα, κάτοικοι της περιοχής, φορείς και επιχειρήσεις καλούνται να συνδράμουν..
(Πληρ.  τηλ 6934640635)


Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο καλός προπονητής πρέπει να είναι και καλός ψυχολόγος


 
Η κατανόηση της προσωπικότητας του κάθε αθλητή, η δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και η γνώση της ψυχοσύνθεσης των αθλητών, απαιτούν την άμεση χρήση και βοήθεια των ψυχολογικών δεξιοτήτων του προπονητή που θα τον οδηγήσει στην καλύτερη συνεργασία και στη βελτίωση της ατομικής και ομαδικής απόδοσης. 
 
Να είναι γνώστης του αθλήματος
 
Ο καλός προπονητής πρέπει να γνωρίζει σε βάθος το άθλημα το οποίο προπονεί ώστε να διδάσκει στους αθλητές  όλες τις τεχνικές του. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν διαισθητικά πως να κάνουν πράγματα. Είναι η δουλειά του προπονητή να τους δώσει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.
 
Να συμβαδίζει με την επικαιρότητα του αθλήματος
 
Δηλαδή να είναι γνώστης όλως των νέων συστημάτων καθώς επίσης και του ανταγωνισμού. Η σωστή καθοδήγηση και η αποτελεσματική συμβουλευτική ικανότητα θα έχουν θετικές επιπτώσεις στους αθλητές και θα συμβάλουν στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας.
 
Να μπορεί ν’ αποσπά από κάθε παίκτη τα καλύτερά του χαρακτηριστικά
 
Ένας ακόμη ρόλος του «καλού προπονητή» είναι αυτός του εμψυχωτή. Ο προπονητής οφείλει να εμπνέει και να συνδέει την άσκηση του αθλητισμού με τις αξίες του ευ-αγωνίζεσθαι. Παράλληλα, πρέπει ν’ αντιμετωπίζει τον κάθε παίκτη με διαφορετικό τρόπο, βάσει των ιδιαιτέρων προσόντων του ώστε να πετυχαίνει της μέγιστη απόδοση του.
 
 
Να μπορεί να καλλιεργεί τ’ ομαδικό πνεύμα στην ομάδα του
 
Ο προπονητής λειτουργεί ως πρότυπο. Είναι ο ηγέτης και από τη θέση αυτή επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το συναισθηματικό κλίμα της ομάδας. Ο τρόπος που επικοινωνεί με τους παίκτες του, τις αξίες του, η σημασία που δίνει στο ομαδικό πνεύμα, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό στάσεις και αντιλήψεις μέσα στο μικρόκοσμο της ομάδας.
 
Αν θες να πετύχεις και εσύ στην προπονητική, πρέπει να «κτίσεις» μια φιλοσοφία για το πώς φαντάζεσαι ότι παίζεται το παιχνίδι, δίνοντας βάση στην κάθε λεπτομέρεια.
Όλοι οι πετυχημένοι προπονητές, όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους είχαν ένα σχέδιο, δεσμεύοντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους ως οδηγό για μια καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"


         ΣΑΒΒΑΤΟ  21/2/2015 , ΓΗΠΕΔΟ  ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ   ΩΡΑ   10:00

         ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ:    ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟKΩΝ  -  Α.Ο. ΜΑΪΣΤΡΟΥ  - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

Α.  ΚΥΡΙΩΣ  ΓΗΠΕΔΟ 

1.   ΜΠΑΜΠΙΝΙ   ( 2 ΓΗΠΕΔΑ )  - ΩΡΑ   ΕΝΑΡΞΗΣ 10;00-   ΩΡΑ  ΛΗΞΗΣ 11:30         ( 2Χ15')
    1ο   ΑΟΚ  - ΜΑΪΣΤΡΟΣ            2ο   ΑΟΚ   -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                          
    1ο   ΑΟΚ1  - ΑΟΚ 2                 2ο   ΜΑΪΣΤΡΟΣ  -  ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ

2.   ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ  ( 2 ΓΗΠΕΔΑ )  - ΩΡΑ   ΕΝΑΡΞΗΣ 10;00-   ΩΡΑ  ΛΗΞΗΣ 11:00     ( 2Χ25')
    1ο   ΑΟΚ  - ΜΑΪΣΤΡΟΣ            2ο   ΑΟΚ   -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                                   
    1ο   ΑΟΚ1  - ΑΟΚ 2                 3ο   ΜΑΪΣΤΡΟΣ  -  ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ           ( ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ   25')

Β.  ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ  ΓΗΠΕΔΟ

   3.  ΤΖΟΥΝΙΟΡ  ( 2 ΓΗΠΕΔΑ )  - ΩΡΑ   ΕΝΑΡΞΗΣ 10;00-   ΩΡΑ  ΛΗΞΗΣ 11:00     ( 2Χ25')
         1ο   ΑΟΚ  - ΜΑΪΣΤΡΟΣ            2ο   ΑΟΚ   -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                                   
          1ο   ΑΟΚ1  - ΑΟΚ 2                 3ο   ΜΑΪΣΤΡΟΣ  -  ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ           ( ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ   25')

  4.   ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ   ( 1 ΓΗΠΕΔΟ )  - ΩΡΑ   ΕΝΑΡΞΗΣ 10;00-   ΩΡΑ  ΛΗΞΗΣ 11:30     ( 3Χ30')
             1ο   ΑΟΚ  - ΜΑΪΣΤΡΟΣ            2ο   ΑΟΚ   -ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ                                                   
                              3ο   ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ -ΜΑΪΣΤΡΟΣ 

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ


Αργά το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεψαν οι ομάδες μας απο την Δράμα στα πλαίσια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος όπου έπαιξαν αντίπαλες με τον ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ.
Το παιδικό μας πήγε αποδεκατισμένο  και παρατάχθηκε με αρκετούς μικρούς στην σύνδεσή του απο το προπαιδικό και φυσιολογικά δέχθηκε την ήττα σε ένα σκληρό παιχνίδι απο πλευράς αντιπάλων με αντικανονικά χτυπήματα καθώς επίσης και πολλούς διαπληκτισμούς με αρκετούς ποδοσφαιριστές μας.Για την ιστορία αναφέρουμε το σκόρ που ήταν 6-2.Για την ομάδα μας σκόραραν Παπαπαναγιώτου και Τάσος.

Το προππαιδικό και το τζούνιορ πήγαν κομπλέ και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα και επικράτησαν εύκολα  με 5-0 και 4-1 αντίστοιχα.Για το προπαιδικό σκόραραν Ματσάς 2, Βαλασούδης 2, Παπαδάκης και για τα τζούνιορ Δαστερίδης 2 ,Σερκάν, Ταμίας.       

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έτοιμες οι ομάδες μας για τις αυριανές αναμετρήσεις  στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Δράμα και τις φιλικές αναμετρήσεις των μικρών με Εθνικό στο Μαρακάνα. 

Αυτό το μήνα το μπλοκ της Ακαδημίας μας ξεπέρασε τις 36.000 επισκέψεις καθώς και 16.000 απο τους μοναδικούς μακρινούς ανα τον κόσμο επισκέπτες.Τον τελευταίο μήνα είχαμε 14 επισκέψεις απο Αμερική ,7 απο Μαροκο , 11 απο Βραζιλία 2 απο Καϊρο.  

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ  14/2/2015  --ΓΗΠΕΔΟ  "ΜΑΡΑΚΑΝΑ " - Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΩΡΑ   10:00    ΤΜΗΜΑΤΑ    " ΜΠΑΜΠΙΝΙ"   -   ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ  (Α) -ΤΖΟΥΝΙΟΡ (Β)
ΩΡΑ  11:00  ΤΜΗΜΑ  ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (Β)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Για το περιφερειακό πρωτάθλημα 10η αγωνιστική η Σχολή μας ταξιδεύει στην Δράμα το Σάββατο 14-2-2015 και παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ με τα τμήματα παιδικό - προπαιδικό - τζούνιορ (Α)  

Νέα απο την προπόνηση

Παρόλο τον αέρα και το κρύο που είχε η σημερινή προπόνηση διεξήχθη κανονικά και ακολούθησε διπλό ανάμεσα στην ομάδα των τζούνιορ και του προπαιδικού.  

Ανακοίνωση για την σημερινή προπόνηση

Λόγω του δυνατού και κρύου αέρα στην σημερινή προπόνηση είναι επιβεβλημένο να φοράνε οι αθλητές σκούφο και γάντια καθώς και ισοθερμικό ή αντιανεμικό.Η προπόνηση θα γίνει την προκαθορισμένη ώρα. 

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη στην Σαμοθράκη


Μετά απο ένα κουραστικό ταξίδι στο νησί της Σαμοθράκης ήρθε μια εύκολη νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα με την ομάδα μας να σκαρφαλώνει στην δεύτερη θέση πίσω απο την Ένωση Άνθειας - Αρίστινου που κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι τον Ποντιακό με 1-0.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Φίλοι γονείς ,
  Το τελευταίο διάστημα  λόγω  των δυσμενών καιρικών  συνθηκών οι προπονήσεις των τμημάτων μας είναι αδύνατο να διεξαχθούν.
Σας  γνωστοποιούμε τα παρακάτω:
  • Όλες οι προπονήσεις  που δεν έχουν διεξαχθεί θα αναπληρωθούν  με την ομαλοποίηση των συνθηκών ( φιλικοί  αγώνες, τουρνουά,  προπονήσεις)
  •  Λόγω προβλημάτων στην άμεση ενημέρωσή σας  πολύ σύντομα  θα μεριμνήσουμε ώστε η ενημέρωση  αυτή να είναι  πιο άμεση και έγκαιρη  (μέσω  τηλεφωνικού μηνύματος  στο προσωπικό σας κινητό τηλέφωνο  που έχετε δηλώσει στη γραμματεία  μας.
  • Μέχρι τούτου και συμπληρωματικά  του παραπάνω αξιόπιστου τρόπου   επικοινωνίας  μπορείτε να ενημερώνεστε  από  την  ηλεκτρονική μας σελίδα:                                       http://aokfc.blogspot.gr/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ !

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δ.Σ

Α.Ο.  ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Απόφαση της ΕΠΣ λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων να αναβληθεί το παιχνίδι και του παιδικού για το πρωτάθλημα Έβρου.Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής. 

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναβολή των αγώνων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και της προπόνησης λόγω καταιγίδας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής και κακής κατάστασης  του αγωνιστικού  χώρου.



Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ  7-2-2015

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ  12: 45π.μ  

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ  11: 45π.μ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ  11: 45π.μ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-2-2015

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΦΕΡΕΣ 11:00π.μ

ΕΠΣ ΑΝΔΡΙΚΟ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 15:00μ.μ
Ο αγώνας θα γίνει στο νησί της Σαμοθράκης.