Παρασκευή 27 Μαΐου 2016


Έτοιμα τα τμήματα μας για το Πανελλήνιο τουρνουά του 

Νέστου την Κυριακή 29-5-2016.Ώρα αναχώρησης 

08:10π.μ απο το Γήπεδό μας.

Προπαιδικό 2004-05,Τζούνιορ 2006,Προτζούνιορ 2007.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


Αναβολή της σημερινής ημερίδας Γονέων που ήταν προγραμματισμένη για της 19:30μ.μ στην Εστία της Καππαδοκίας  λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε στους ομιλητές του ΟΠΑΠ...............Η ενημέρωση για την αναβολή έλαβε χώρα στις 16:30μ.μ.  

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Οι προπονητές μας 
με τα Αστέρια τους






ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 
ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ 

ΦΙΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

 Σας προσκαλούμε στην επιστημονική ημερίδα γονέων ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2016 ώρα 19:30 π.μ «Καππαδοκική Εστία» Οδός Μητροπούλου 1 (έναντι εκκλησίας της Μεταμορφώσεως) στα πλαίσια της συμμετοχής της ακαδημίας μας στο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΟΠΑΠ Α.Ε. « ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ». 


Πρόγραμμα ομιλιών:
  Διατροφή - 45 λεπτά 
 Ψυχολογία – 45 λεπτά 
 Ιατρική – 45 λεπτά 
Εισηγητές : Επιστημονική ομάδα προγράμματος ΟΠΑΠ (Συνολική διάρκεια : 2 ώρες και 15 λεπτά) 
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
(Πληρ: τηλ 6934640635, κ. Παπαπαντελής Νικήτας )

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΑΠ Α.Ε ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΞΑΝΘΗ, 15 ΜΑΪΟΥ 2015





«ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»
  Αξέχαστες  στιγμές είχαμε  την  ευκαιρία να ζήσουμε  όσοι βρεθήκαμε  στην πανέμορφη  γιορτή  των αθλητικών ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ  την Κυριακή  15 Μαΐου 2016  στην Ξάνθη.
Η άρτια οργάνωση και φιλοξενία των  μικρών αθλητών ,  των συνοδών  και των γονέων, το  άριστα οργανωμένο εκπαιδευτικά και αθλητικά  περιβάλλον,  η ευγένεια και εξυπηρέτηση του προσωπικού ,  η εναλλαγή σταθμών   αθλητικής, παιδαγωγικής και  κοινωνικής  «δοκιμασίας»   και η υψηλή παιδαγωγική ένταση, ήταν τα  στοιχεία που επικράτησαν στην εξέλιξη της πανέμορφης  γιορτής,  την οποία  και  μετέτρεψαν σ’ ένα  άριστα  σχεδιασμένο αθλητικό project,  με  ιδιαίτερες  αθλητικές και κοινωνικές  προεκτάσεις .
Ευελπιστούμε  στη συνέχιση του συγκεκριμένου  προγράμματος  με τη συνεχή επιστημονική, υλικοτεχνική και αθλητική υποστήριξη των ακαδημιών της πατρίδας μας, των 10.000  παιδιών μας,  δεδομένο που μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην δημιουργία μίας νέας  γενιάς αθλητών και φιλάθλων που θα μπορούν να διαχύσουν υψηλές αθλητικές   αξίες  και ιδανικά στην κοινωνία μας .
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα  στην ΟΠΑΠ  ΑΕ για την αποδεδειγμένη  υψηλή προσφορά   στην  ελληνική κοινωνία, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό μας .
Με εκτίμηση
ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ  
http://blogs.sch.gr/nikitpapa/

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση για την εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Α.Ο. Καππαδοκών 12 Ιουνίου 2016


Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Καππαδοκική Εστία Αλεξανδρούπολης παρουσία πολλών μελών, φίλων, προπονητών και παλαιών παικτών της ομάδας και με θέμα το παρόν και το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκών, κατόπιν γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η ενεργοποίηση όλων με πρωταρχικούς σκοπούς την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής (Ακαδημία Α.Ο. Καππαδοκών) και την επιστροφή της ομάδας στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Έβρου.
Παράλληλα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ορίστηκε πενταμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Νοτόπουλο, Μαρίνο Ουζουνίδη, Αθανάσιο Χριστοδούλου, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Ηλία Χ. Δαστερίδη. Η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει το εξής έργο:
1) Οργάνωση διαδικασίας αρχαιρεσιών για την εκλογή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής των δύο Σωματείων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 12/6/2016 ημέρα Κυριακή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία θα ανακοινωθούν με την σχετική πρόσκληση Γ.Σ. που θα δημοσιευθεί προσεχώς,
2) Εγγραφή νέων και τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων παλαιών Μελών και
3) Συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων με καταληκτική ημερομηνία την 9/6/2016 και ώρα 15:00.
Ειδικότερα όσον αφορά την εγγραφή νέων μελών το απαιτούμενο ποσό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των πέντε (5) ευρώ, ενώ η συνδρομή ειδικά για το έτος 2016 σε ποσό δέκα (10) ευρώ.
Οι υποψήφιοι για εκλογή στο Δ.Σ. θα πρέπει να καταβάλλουν ως παράβολο το ποσό των τριάντα (30,00) ευρώ, ενώ οι υποψήφιοι για εκλογή στην Εξελεγκτική Επιτροπή το ποσό αντίστοιχα των είκοσι (20,00) ευρώ. Αμφότεροι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση, αντίγραφο ποινικού μητρώου και πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.
«Η εγγραφή νέων Μελών, η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των παλαιών Μελών και η συλλογή υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο εννεαμελές Δ.Σ. και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή των δύο Σωματείων μπορεί να πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνον από την ανωτέρω 5μελή Επιτροπή», καταλήγει η ανακοίνωση της Καππαδοκίας.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016


ΠΛΑΝΟ    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ    ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΑΟ  ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ     ΟΠΑΠ-   ΚΥΡΙΑΚΗ  15 ΜΑΪΟΥ   2016
ΤΜΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ : ΜΠΑΜΠΙΝΙ   -  ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ &  ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ü  ΤΡΙΤΗ   10/ 5   & ΠΕΜΠΤΗ  12/5
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΣΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ   ΜΑΣ  ( 16:00 -17:30)
ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ   ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ  ( ΔΗΛΩΣΕΙΣ   -ΣΤΟΧΕΙΑ   ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ   - ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ )

ü  ΚΥΡΙΑΚΗ    15/5    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ
ΠΑΡΚΟ   ΕΓΝΑΤΙΑ   ( ΠΛΗΣΙΟΝ  «ΦΩΤΗΣ  ΚΟΣΜΑΣ»)
ΠΛΗΡΩΜΗ  ΕΞΟΔΩΝ   ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ:  ΚΑΤΑ   ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΩΡΑ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30
ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ  : 16:00
ΣΥΝΟΔΟΙ :  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ   ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Σε ό,τι αφορά τη διατροφή των συμμετεχόντων ισχύουν τα εξής: 1. Στα παιδιά που θα συμμετέχουν στα Φεστιβάλ θα προσφερθεί πακέτο γεύματος  σύμφωνα με τις διατροφικές  προδιαγραφές που έχει θέση η επιστημονική ομάδα του προγράμματος.  2. Ενδιάμεσα στις δραστηριότητες θα προσφερθεί στα παιδιά και σνακ.  3. Επειδή οι δραστηριότητες για τα παιδιά θα είναι πολλές και συνεχόμενες θα ήταν καλό να έχουν καταναλώσει ένα καλό πρωινό στο σπίτι τους. 4. Πακέτο γεύματος θα προσφερθεί και στους συνοδούς και τους προπονητές των παιδιών.  
 Σε ό,τι αφορά την ένδυση των συμμετεχόντων ισχύουν τα εξής: 1. Θα τους δοθεί t shirt με το οποίο θα συμμετάσχουν στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ. 2. Θα τους δοθεί παιδικό αντιηλιακό για να τοποθετήσουν στο πρόσωπό τους. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν οι γονείς να έχουν βάλει αντιηλιακό στα παιδιά και πριν την προσέλευσή τους στο Φεστιβάλ, καλύπτοντας τα σημεία που εκτίθενται περισσότερο στον ήλιο (πρόσωπο, αυχένας, μπράτσα, χέρια). 3. Επίσης, παρά το T shirt που θα τους δοθεί καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους δύο αλλαξιές ρούχα, καθώς και καπέλο. 4. Προτείνεται τα παπούτσια που θα φορούν τα παιδιά, να έχουν από κάτω σχάρα. 5. Θα πρέπει να προσέλθουν στο Φεστιβάλ με αθλητική περιβολή, ιδανικά της ακαδημίας τους. 6. Οι προπονητές θα πρέπει να φέρουν αθλητική περιβολή, ιδανικά της ακαδημία τους. 7. Οι συνοδοί θα ήταν καλό να φέρουν αθλητική περιβολή  για να συμμετάσχουν πιο άνετα στις δράσεις που τους αφορούν.  
Επιπλέον πληροφορίες : κ   ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ ( τηλ. 6934640635)

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ


Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του «8ου Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ, με την συμμετοχή των 15 Ακαδημιών απο όλη την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που ανήκουν στο πρόγραμμα σωματείων του ΟΠΑΠ « Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών».
Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ξάνθης και το γήπεδο της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια στις 15 Μαΐου.  .
. Η έναρξη του 8ου Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ έχει οριστεί για τις 09:00 το πρωί έτσι ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία της εγγραφής και της εισόδου σας στον χώρο. Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική έναρξης, στις 14:30 θα υπάρχει διακοπή μιας ώρας έτσι ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μαζί με τους συνοδούς τους να απολαύσουν ένα υγιεινό γεύμα. Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 15:30 με την τελετή λήξης όπου όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικά και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.
Στο 8ο Φεστιβάλ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, θα μετέχουν οι: Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΠΟΞ Skoda, Άρης Πετεινού, ΑΟ Βιστωνίδας, Σπάρτακος Αγιών Θεοδώρων, Ακαδημία «Fair Play» ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΟ Καππαδοκία, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, Ορέστης Ορεστιάδας, ΑΟ Καβάλας, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Κεραυνός Κρηνίδων, ΑΕ Καβάλας,  Δόξα Δράμας, Ορφέας Χωριστής.