Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αποτελέσματα Περιφερειακού

ΚΑΛΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑΣ 
Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 2-0 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΔΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕΡΚΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΑ'Ι'ΚΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (2), ΖΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, 
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΜΗ ΤΣΙΟΤΑ.



ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ, 
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ 2-0 ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗ, ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΠΑΝΣΕΡΑ'ΊΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ 2-2 ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Δ. ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑ'Ι'ΚΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ.ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Β' ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΡΙΣΚΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ.
ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ-Β' ΕΒΡΟΥ -ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ


4η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου


Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, ο ΑΟ Καππαδοκών υποδέχθηκε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και επικράτησε 4-2.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Χριστοδούλου, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος ο Σταγγόπουλος έκανε το 2-0 και ο Μπανταλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Εθνικός όμως δεν τα παράτησε και με τους Μεσιτίδη με κεφαλιά και Σαλαγιάννη με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 για την Καππαδοκία διαμόρφωσε ο Παπαδάκης με εκτέλεση πέναλτι, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΚΑΚΟΙΝΩΣΗ για 24-11-2016

ΑΥΡΙΟ 24-11-2016 
 ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΓΙΑΣ 18:00 ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - Α.Σ.ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ (1-2) 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β' ΕΒΡΟΥ


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 
ΣΤΟ 22' ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΕ (0-1). 
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 26' ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, Ο ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ (1-1), ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΠΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ. 
Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ''ΚΑΘΑΡΙΖΕ'' ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΟΛΙΓΩΡΊΑ ΣΤΟ 77' ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ (1-2). 
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΕΞΥΠΝΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ: 
ΖΙΩΓΑΣ(Τ/Φ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΝΕΖΗΡ, ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.,ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ (C), ΚΟΛΛΙΑΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 80'),ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ, ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ (ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗΣ 86'), ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΡΑΜΑΔΑΝ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 46')
ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ:
ΒΟΛΤΕΖΟΣ(Τ/Φ), ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΙΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΣ(ΚΛΟΥΒΑΣ 71'), ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ΜΟΧΜΑ, ΑΛΜΕΤΙΔΗΣ, ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΜΑΚΑΡΙΔΗΣ (ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ 80'), ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ(C)(ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. 80'), ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΤΟΥΝΤΖΙΑΡΑΚΗΣ, ΝΑΖΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΟΡΕΡ: (0-1) ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 22', (1-1) ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 26', (1-2) ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 77'

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ



....................ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ (0-0)
ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11:00 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΑΛΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΕΙΞΕ ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΡΜΑΤΑ.
ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ.......ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ (Τ/Φ)
ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ:.....ΜΕΜΕΤ

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ασπίδα Βρυσούλας - Α.Ο. Καππαδοκών (5-1)
Ενώ προηγήθηκε στο 8' με το Μπανταλίδη, η νεαρή ομάδα μας δεν κατάφερε να αντέξει στο σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και ηττήθηκε με 5-1 (φώτο και βίντεο δεν υπάρχουν λόγω τεχνικού προβλήματος)
σκόρερ:ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
11αδα: ΖΙΩΓΑΣ,ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ,ΑΔΡΩΝΗΣ,ΤΡΑΪΝΟΣ,ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,
ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ(C),ΚΟΛΛΙΑΣ,ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ,ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗΣ,
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΜΕΡΤ
αλλαγές:ΧΡΙΣΤΑΚΟΥΔΗΣ, ΡΑΜΑΔΑΝ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Βαθμολογία Νότιος Όμιλος Β' Έβρου (5η αγωνιστική)
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ 11
2 ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ 10
3 ΑΕΝ ΧΙΛΗΣ 10
4 ΑΟ ΜΑΚΡΗΣ 9
5 ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΥ 9
6 ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ 8
7 ΑΟ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ 7
8 ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ 5
9 ΑΣΠΙΔΑ ΒΡΥΣΟΥΛΑΣ 4
10 ΑΟ ΔΟΡΙΣΚΟΥ 4
11 ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 4
12 ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ 1
13 Κ20 ΕΘΝ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 1

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016


Δημοσιεύτηκε στις 5 Νοε 2016
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑ 5 ΝΟΕ 10:00 - 11:45 ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ''ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ'' ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Καππαδοκία - I-Soccer
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Α - Εθνικός
...........................2. Καππαδοκία Β - I-Soccer
ΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Β - Διδυμότειχο
....................2,Εθνικός - I-Soccer
....................3. Καππαδοκία Α - I-Soccer
....................4. Εθνικός - Διδυμότειχο
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Χυτούλα Παπάζογλου
Ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική συμμετοχή τους φιλοξενούμενούς μας, I-Soccer, Εθνικό Αλεξ.πολης και Διδυμότειχο
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ......ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ
......... Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ...........
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ
.......ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ...........



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ11 (ΤΖΟΥΝΙΟΡ)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (0-0)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΕΡΜΑΤΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ13 (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (0-1)
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.....,ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΟΜΗ.....Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ15 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (1-1)
ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ :
ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ)
ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΚΙΟΥΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ .....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.....ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016




Η Καππαδοκία φιλοξένησε στην έδρα της την Α.Ε.Ν.Χιλής στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος β' Έβρου και ηττήθηκε με 1-3
Η Χιλή έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή του αγώνα παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο με γρήγορες και εύστοχες πάσες και προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο δεκάλεπτο με εύκολα γκόλ από τους Παπαχρήστου (5') και Ελλενίδη (8'). Η Χιλή κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο μην αφήνοντας χώρους στην Καππαδοκία, η οποία είχε μόνο μία με δύο καλές ευκαιρίες δίχως αποτέλεσμα. Το 0-3 ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου, από σουτ του Παπαχρήστου (40').
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την ομάδα της Καππαδοκίας εντελώς αλλαγμένη και διαθέτοντας σωματικά και ψυχικά αποθέματα και με τις αλλαγές που έγιναν από το προπονητή είχε τις πρωτοβουλίες, δημιούργησε ευκαιρίες με αντεπιθέσεις και ήρθε και το γκόλ από τον Μπανταλίδη (αλλαγή στο 45') με ωραίο κοντινό πλασέ στο 63'. Η Καππαδοκία αναζητούσε συνεχώς το σκοράρισμα βλέποντας τους παίχτες της Χιλής να μην ανεβαίνουν ψηλά και μη διαθέτοντας τη ταχύτητα του α' ημιχρόνου, λόγω έλλειψης σωματικών αποθεμάτων. Το σκοράρισμα όμως δεν ήρθε από τη μία λόγω έλλειψης δύναμης των παιχτών στη τελική ενέργεια και από την αλλη λόγω δοκαριών (Τηλέγραφος με μακρινό σουτ, και Χριστοδούλου -αλλαγή στο 25'- από στημένη φάση φάουλ).
Συγχαρητήρια στη Χιλή για το όμορφο και έξυπνο ποδόσφαιρο που έπαιξε και δικαιωματικά κέρδισε τον αγώνα,
Συγχαρητήρια όμως και στα παιδιά μας που παρόλο που έχαναν στο ημίχρονο με 0-3 και όλα έδειχνα ''βαριά'' ήττα, ήταν οι πρωταγωνιστές του β' ημιχρόνου και στον προπονητή Νίκο Τσορμπατζίδη που με τις καίριες αλλαγές και τις κατευθύνσεις του στο β' ημίχρονο άλλαξε θετικά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑ 5 ΝΟΕ 10:00 - 11:45 ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ''ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ'' ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Καππαδοκία - I-Soccer
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Α - Εθνικός
...........................2. Καππαδοκία Β - I-Soccer

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Β - Διδυμότειχο
....................2,Εθνικός - I-Soccer
....................3. Καππαδοκία Α - I-Soccer
....................4. Εθνικός - Διδυμότειχο

ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Χυτούλα Παπάζογλου
Ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική συμμετοχή τους φιλοξενούμενούς μας, I-Soccer, Εθνικό Αλεξ.πολης και Διδυμότειχο
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ......ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ
......... Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ...........
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ
.......ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ...........

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Σ/Κ 5-6/11/2016

ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ 5-6 ΝΟΕ 2016 ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ''ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ'', ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1) ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ. (ΣΑ 5 ΝΟΕ 10:00 - 11:45) συμμετέχουν οι Καππαδοκία, I-Soccer, Εθνικός και Διδυμότειχο
ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Καππαδοκία - I-Soccer
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Α - Εθνικός
2. Καππαδοκία Β - I-Soccer
ΤΖΟΥΝΙΟΡ: 1. Καππαδοκία Β - Διδυμότειχο
2,Εθνικός - I-Soccer
3. Καππαδοκία Α - I-Soccer
4. Εθνικός - Διδυμότειχο
2) 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (ΣΑ 5 ΝΟΕ 11:00)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΒΥΣΣΑ
3) 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (ΣΑ 5 ΝΟΕ 15:00)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - Ν.ΧΙΛΗ
4) 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΥ 6 ΝΟΕ 15:00)
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με συμμετοχή 3 τμημάτων (παιδικό, προπαιδικό και τζούνιορ)
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ Α.Ο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ
Ο Γεν. Γραμματέας
& Συντονιστής αναρτήσεων
Κωνσταντίνος Τσαμπάζης

Πρόγραμμα παιδικού Α΄γύρου ΕΠΣ Έβρου


Η ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ


ΔΕΙΤΕ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - ΚΑΝΤΕ LIKE