Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ


Το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας κατά την 5η αγωνιστική κατάφερε μεσα στο βούρκο λόγο νερων γήπεδο της Εξώπολης να καταβάλει την αντίσταση της ομάδας των Φερών με 1 - 0 χάρη σε ένα πανεμορφο γκολ του Παμπορίδη με ανάποδο ψαλιδάκι.Ετσι μετά και την 5η αγωνιστική βρίσκεται στην 1η θέση του πινακα μαζι με την Χιλή.Μπορούμε να διαπιστόσουμε όλοι οτι τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και ας είναι η ομάδα με τον χαμηλότερο μεσο όρο ηλικίας.Απο την αρχή ο στόχος ήταν και είναι η παραμονή και κάτω απο τις οδηγίες του Καλιμάνη όλα είναι πιθανά.
Η εφηβική ομάδα μας δεν τα κατάφερε την Κυριακή απεναντι στην Λυκόφη μέσα στο ίδιο γήπεδο που παίχτικε το παιχνίδι των μεγάλων και έχασε με 4-0।Φάνηκε ότι ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι.Κάτω απο άλλες συνθήκες το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αφού δεν έχουν οι μικροί τίποτα να ζηλέψουν απο τους μεγάλους. Στο μόνο που υστερούν σε τέτοια παιχνίδια είναι στη δύναμη.Δεν πρέπει να απογοητεύονται γιατί ο στόχος τους είναι να πάρουν εμπειρίες και να ανέβουν στο Αντρικό.
Τα αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Α΄ ΟΜΙΛΟΣΙπποκράτης - Άβαντας 2-2Χιλή - Διδυμότειχο 3-1Ποντιακός - Ένωση Ανθ।/Αρίστ. 1-3Δαδιά - Αισύμη 3-1Κορνοφωλιά - Άλεξ 1-0Καππαδοκία - Φέρες 1-0ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:1. Καππαδόκες 132। Χηλή 133। Διδυμότειχο 84. Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου 85. ΑΟ Αλεξανδρούπολη 76. Άβαντας 67. Δαδιά 68. Κορνοφωλιά 59. Φέρες 510. Ιπποκράτης 411. Ποντιακός 312. Αισύμη 1ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΧιλή - ΙπποκράτηςΆβαντας - ΠοντιακόςΔιδυμότειχο - ΔαδιάΈνωση Ανθ./Αρίστ - ΚορνοφωλιάΑισύμη - ΚαππαδοκίαΆλεξ - Φέρες