Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μάχες μέσα στη λάσπη

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΑΟΚ νίκησε με 4-0 την ομάδα της Δαδιάς.Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 1' όταν σε κόρνερ από αριστερά ο Απότας πήρε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας απέκρουσε στη γωνία του। Στο επόμενο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μακισιάν γίνεται το 1-0 .Στο 15', ο Έβρικ που επέστρεψε σε γνώριμα εδάφη με σουτ έξω αποτην περιοχή και γράφει το 2-0. Στο 65' πολύ ωραία προσπάθεια του Πυλούδη από αριστερά, πασάρει στον αμαρκάριστο Μαρασλή που με πλασέ από κοντά κάνει 3 τα τέρματα της ομάδας του.
Καλή ευκαιρία χάνεται για την Δαδιά στο 70' μετά από κόρνερ και λάθος γύρισμα. Στο 85' ο Κουντουράκης κάνει το 4-0 μετά από ωραία κομπίνα σε κόρνερ της ομάδας του αφού πηρε την ασίστ στο σημείο του πέναλτι. Στο άλλο παιχνίδι της ομάδας μας το εφηβικό δεν τα κατάφερε ακόμα μια φορά και έχασε μέσα στην Τραϊανούπολη από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-0.Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος για τους μικρούς που λόγο απειρίας δεν ευτύχισαν να σκοράρουν αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιραίοι παίχτες οι Χριστοφορίδης ,Παπάς ,Ναλμπάντης, Ατνάν που θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη।Το θέαμα πρέπει να ευχαρίστησε τον κόσμο που το παρακολούθησε αφού η μπάλα ήταν συνέχεια από την μία περιοχή στην άλλη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Χηλή 25
2. Καππαδόκες 20
3. Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου 17 4. Διδυμότειχο 15 5.Αλεξ14 6.Αβαντας11 7. Ιπποκράτης 11 8.Κορνοφωλιά 9 9.Φέρες7 10. Ποντιακός 7 11. Δαδιά 6 12. Αισύμη 2 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Καππαδοκία - Ιπποκράτης ,Κορνοφωλιά - Φέρρες , Δαδιά - Άλεξ ,Ποντιακός - Αισύμη , Χιλή - Ένωση Ανθ./Αρίστ , Άβαντας - Διδυμότειχο.