Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

MINI ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»






Συνεχίστηκε στις αθλητικές του εγκαταστάσεις του Α.Ο. ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ η 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος «Μπαμπίνι» ακαδημιών του Δήμου Αλεξ/πολης. Στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Παλαγίας οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ακαδημιών (ΑΟΚ, Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ) έπαιξαν, σκόραραν, διασκέδασαν και χειροκροτήθηκαν στο τέλος από 150 περίπου θεατές ( κυρίως γονείς) που στήριζαν τα παιδιά με διακριτικό και άκρως παιδαγωγικό και αθλητικό τρόπο.
«Εύγε στους γονείς για τον τρόπο που στηρίζουν και χειροκροτούν όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, αλλά και στους αγαπητούς συναδέλφους προπονητές των ακαδημιών που επιδεικνύουν πάνω και πέρα απ’ όλα ότι είναι ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ», δηλώνει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής κ. ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ.
Η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28-5-2011 και ώρα 10:00 στο γήπεδο «ΑΝΘΕΙΑΣ» .
ΜΥΝΗΜΑ…
H EYΘΥΝΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ
“Τα παιδιά συμμετέχουν συναισθηματικά στο παιχνίδι του ποδοσφαίρου. Ένα μικρό παιδί παίζοντας 11 εναντίον 11 λέει, "κερδίσαμε!" αλλά ακούμπησε τη μπάλα τρεις φορές..Η ευθύνη μας, ως προπονητές, είναι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! Έτσι πρέπει να παίζουμε 4 εναντίον 4 και 6 εναντίον 6 χωρίς τη πίεση του χρόνου και του χώρου - για να μάθουμε σ’ αυτά τους συνδυασμούς, τις τεχνικές δεξιότητες, τη τακτική του αθλήματος και την αντίληψη των καταστάσεων”.
(Rinus Michels, πρώην προπονητής εθνικής Ολλανδίας)