Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 17η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Ά ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να επιστρέφει στις νίκες, αφού επικράτησε επί του Ιπποκράτη εκτός έδρας με 0-1.  
          Το παιχνίδι : Η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο ματς και έλεγξε το ρυθμό από το πρώτο λεπτό, φτάνοντας με σχετική ευκολία έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά υστέρησε στην δημιουργία της καλής τελικής φάσης, με τους αμυντικούς είτε εύκολα είτε δύσκολα να βγάζουν την μπάλα από την περιοχή τους. Παράλληλα με πολύ καλές αμυντικές αντιδράσεις, ανέκοβε οποιαδήποτε προσπάθεια του Ιπποκράτη αρκετά έξω από την περιοχή του Σπυριάδη, κρατώντας το μηδέν μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα μας να πιέζει και τους γηπεδούχους με αντεπιθέσεις να προσπαθούν να πετύχουν κάτι καλό. Ο Ιπποκράτης θα μπορούσε να προηγηθεί στο 75' όταν μετά από λάθος γύρισμα του Ζηκουρίδη, ο Μακιτσιάν βγήκε μόνος απέναντι από τον Σπυριάδη αλλά ο τελευταίος με γρήγορη έξοδο πρόλαβε και έκλεισε το οπτικό πεδίο του πρώτου και απέκρουσε το πλασέ που επιχείρησε. Στο 82' ο Βάρναλης μετά από ξέφρενη κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε καταπληκτική σέντρα στον επερχόμενο Τζελέπη ο οποίος έπιασε το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς, αλλά στην επαναφορά με δεύτερο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1. Στο 90' μετά από σέντρα του Ζάκκα, ο Καπανίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ εν κινήσει που πραγματοποίησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ιπποκράτη.
          Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια και να ευχηθούμε καλή επιτυχία για τη συνέχεια. 
               
Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής:
Άνθεια - Απαλός : 1-0
Ιπποκράτης - Α.Ο. Καππαδοκών : 0-1
Μαϊστρος - Άλεξ : 1-1
Εθνικός  - Άβαντας : 0-2
Ποντιακός - Νίψα : 2-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ  1 - 1 (ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ)
Για άλλη μια φορά το παιδικό μας παίζοντας εκπληκτικά και με αρκετές απουσίες βασικών παικτών δεν έχασε αλλά στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση.     
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 3 - 2 ( ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ 2)
Το προπαιδικό και το τζούνιορ παίζοντας και αυτά εκπληκτικά δεν μπόρεσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα παρόλο που προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα αλλά με τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να πάρουν εμπειρίες όλα τα παιδιά και με κάποια ατομικά αμυντικά λάθη έχασαν.  
ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 5 - 2 ( ΜΩΡΑΪΤΗΣ - ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ)