Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

«ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ »




Με  μεγάλη επιτυχία διεξήχθη από την ακαδημία μας η εκδήλωση – δράση   στο πλαίσιο  της Εβδομάδας  Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week του προγράμματος  της  ΟΠΑΠ Α.Ε. «Αθλητικές Ακαδημίες»  το  Σάββατο  1/10/2016  και ώρα 10:00  στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις με τις    παρακάτω δράσεις :
  1. Αγώνας ποδοσφαίρου κατά τμήμα με τη συμμετοχή των  γονέων του τμήματος
  2. Αεροβική  γυμναστική-  Μοντέρνος χορός, με την  επιμέλεια   εξιδικευμένου δασκάλου, για τους γονείς - κηδεμόνες των μικρών αθλητών  μας
  3. Βιωματική ημερίδα  Α΄Βοηθειών  ( ΚΑΡΠΑ) σε συνεργασία  με  το  ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ
Ο μεγάλος αριθμός  γονέων και η βιωματική τους συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις , ο ενθουσιασμος των παιδιών  και η άρτια οργάνωση αποτέλεσαν τα στοιχεία εκείνα που σηματοδότησαν μια εκδήλωση με έντονα μηνύματα , προσαρμσμένα στο πνεύμα της Εβδομάδας  Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( ΑΣΚΗΣΗ , ΥΓΕΙΑ , ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΧΑΡΑ , ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, κ.α.).
Η  ακαδημία    Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ  στο πλαίσιο  της  συμμετοχής της στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Άθλησης,  προώθησε  την έννοια της φυσικής δραστηριότητας σ’ ένα  ευχάριστο, γεμάτο χαρά και χρώματα   πολιτισμένο περιβάλλον.
Θέρμα ευχαριστήρια :
  1. Στο ΕΚΑΒ  ΘΡΑΚΗΣ για την εκπαιδευτική του  υποστήριξη
  2. Στην κ. Ανθή Τζοβελέκη  και στον κ Καλυμνιό Παντελή για την υποστήριξή τους στο πανέμορφο πρόγραμμα  pilates
  3. Στην Μαλτεπιώτη Κων/να για την εθελοντική της υποστήριξη
  4. Σ’ όλους  του φίλους γονείς για την ¨ζωντανή» και ενεργή συμμετοχή τους 

Με εκτίμηση!

 Α.Ο.ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ