Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016




Η Καππαδοκία φιλοξένησε στην έδρα της την Α.Ε.Ν.Χιλής στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος β' Έβρου και ηττήθηκε με 1-3
Η Χιλή έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή του αγώνα παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο με γρήγορες και εύστοχες πάσες και προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο δεκάλεπτο με εύκολα γκόλ από τους Παπαχρήστου (5') και Ελλενίδη (8'). Η Χιλή κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο μην αφήνοντας χώρους στην Καππαδοκία, η οποία είχε μόνο μία με δύο καλές ευκαιρίες δίχως αποτέλεσμα. Το 0-3 ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου, από σουτ του Παπαχρήστου (40').
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την ομάδα της Καππαδοκίας εντελώς αλλαγμένη και διαθέτοντας σωματικά και ψυχικά αποθέματα και με τις αλλαγές που έγιναν από το προπονητή είχε τις πρωτοβουλίες, δημιούργησε ευκαιρίες με αντεπιθέσεις και ήρθε και το γκόλ από τον Μπανταλίδη (αλλαγή στο 45') με ωραίο κοντινό πλασέ στο 63'. Η Καππαδοκία αναζητούσε συνεχώς το σκοράρισμα βλέποντας τους παίχτες της Χιλής να μην ανεβαίνουν ψηλά και μη διαθέτοντας τη ταχύτητα του α' ημιχρόνου, λόγω έλλειψης σωματικών αποθεμάτων. Το σκοράρισμα όμως δεν ήρθε από τη μία λόγω έλλειψης δύναμης των παιχτών στη τελική ενέργεια και από την αλλη λόγω δοκαριών (Τηλέγραφος με μακρινό σουτ, και Χριστοδούλου -αλλαγή στο 25'- από στημένη φάση φάουλ).
Συγχαρητήρια στη Χιλή για το όμορφο και έξυπνο ποδόσφαιρο που έπαιξε και δικαιωματικά κέρδισε τον αγώνα,
Συγχαρητήρια όμως και στα παιδιά μας που παρόλο που έχαναν στο ημίχρονο με 0-3 και όλα έδειχνα ''βαριά'' ήττα, ήταν οι πρωταγωνιστές του β' ημιχρόνου και στον προπονητή Νίκο Τσορμπατζίδη που με τις καίριες αλλαγές και τις κατευθύνσεις του στο β' ημίχρονο άλλαξε θετικά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας