Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Μάκρη – Καππαδοκία (3-0) Β’ ΕΠΣ Έβρου – 9η αγων 11/12/16


Στο γήπεδο των Μαύρων Αετών (έδρα της Μάκρης για την φετινή σεζόν) φιλοξενήθηκε η ομάδα μας, η οποία ηττήθηκε με 3-0 (ημίχρονο 1-0) παίζοντας ένα ισορροπημένο και δημιουργικό ποδόσφαιρο με αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία Μάκρη που με καθορισμένες πρωτοβουλίες ορισμένων έμπειρων παιχτών που πήραν ''πάνω τους'' το παιχνίδι, έκαναν τη διαφορά στον αγώνα και το 3-0.
Το να παίζεις καλά, ισορροπημένα, να ακούς πάντα ευμενή σχόλια για την φετινή ''νεαρή'' ομάδα της Καππαδοκίας είναι καλό. Όμως το καλύτερο για μας είναι, που ακόμη και χωρίς νίκη, τα παιδιά μας έχουν ψυχολογία και πάθος, βλέπουν τον κάθε αγώνα σαν νέο ξεκίνημα. Δεν λείπουν όμως και οι απογοητεύσεις γιατί η προσπάθεια μέχρι τώρα δεν έχει αντίκρισμα. Νομίζω ότι ο χρόνος και οι εμπειρίες που μαζεύουν με κάθε παιχνίδι θα είναι στο μέλλον υπέρ τους, απλά χρειάζεται υπομονή και συνεχή προσπάθεια χωρίς άγχος και στεναχώρια γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής δεν έχουν να χάσουν κάτι.
Απλά να θυμούνται αυτό: ότι φέτος τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν στο τοπικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τη νέα γραμμή της Διοίκησης και πρέπει να την εκμεταλλευτούν θετικά και απολογιστικά, γνωρίζοντας ότι θα τους στηρίζουμε πάντα, χωρίς να τους καταλογίζουμε ποτέ ευθύνες, γιατί για όλους εμάς, αυτά τα παιδιά είναι ήδη ''νικητές''.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!!!!!!