Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

10η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 08-12-2012

     Με οδηγό και σκόρερ τον ΜΑΡΑΣΛΗ



Πραγματοποιήθηκε χθες η 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να κερδίζει στην δύσκολη έδρα της Άνθειας την τοπική ομάδα(με τους μισούς παίχτες να προέρχονται απο την Καππαδοκία όπως Παμπορίδης,Πατσιώρας,Καλέτσιος,Παππάς,Καπανίδης)  με 1-0, παραμένοντας έτσι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς : Πολλοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνθειας και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά με πολύ πάθος και δύναμη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε ανώδυνα για του δύο τερματοφύλακες που χρειάστηκε να επέμβουν σε ελάχιστες περιπτώσεις καθώς, αν και ο ρυθμός του αγώνα ήταν ιδιαίτερα γρήγορος με τους παίκτες να ανεβοκατεβαίνουν προς τις δύο περιοχές, οι επιθέσεις σταματούσαν στις πολύ καλά οργανωμένες αμυντικές γραμμές. Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις, ο Τερζής στο 25' έκανε την κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή αλλά το γύρισμα που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Βογιατζής πριν η μπάλα καταλήξει στον επερχόμενο Καβατζικιώτη. Στο 32' μετά από κόρνερ του Ζάκκα, ο Ζηκουρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ από την εστία του Παμπορίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τις δύο ομάδες να παλεύουν στο χώρο του κέντρου για την κατοχή της μπάλας, υποπίπτοντας σε αρκετά φάουλ εκατέρωθεν τα οποία και οδήγησαν σε αρκετές στημένες φάσεις, χωρίς όμως να έχουν ευτυχή κατάληξη. Έτσι φτάσαμε στο 64' όταν ο Επιτρόπου σέντραρε από την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής και ο Μαρασλής μετά από έξοχο κοντρόλ εν κινήσει με το αριστερό, απέφυγε τους Πατσιώρα και Τερζή φέρνοντας την μπάλα στο δεξί και από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα ευθύβολο κεραυνοβόλο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Παμπορίδη, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1. Οι δυνατές μονομαχίες συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος χωρίς όμως την δημιουργία της μεγάλης ευκαιρίας. Στο 87' σε αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Μαρασλής έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας της Άνθειας μετά από μπαλιά τρύπα του Παναγιωτόπουλου αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τερζή πριν προλάβει να μπει στην μεγάλη περιοχή και να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Παμπορίδη.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και το πάθος που έδειξε επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις, υποσχόμενη ανάλογες εμφανίσεις μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Άνθεια : Παμπορίδης, Πετκίδης. Τερζής, Πατσιώρας, Καπανίδης, Καλέτσιος, Μιχαλτσίδης (69' Μπίτσιος), Καβατζικιώτης Θ., Καπανίκας, Παππάς (64' Σιβούδης), Καβατζικιώτης Α. (55' Γεωργατζόπουλος)


ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Επιτρόπου, Γιακουμπίδης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας (56' Παπαγεωργίου), Τσομπανάκης, Παμπορίδης (46' Μακιτισιάν - 80' Κυριακίδης), Παναγιωτόπουλος, Μαρασλής.


Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής :

Καστανιές – Εθνικός : 1-0

Άλεξ – Απαλός : 0-1

Διδυμότειχο – Ορέστης : 2-3

Άνθεια – Καππαδοκία : 0-1

Μεταξάδες – Ρύζια : 0-3 α.α.

Ρεπό : Άβαντας