Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

9η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 01-12-2012


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας, πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της, να κερδίζει πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ την αξιόμαχη ομάδα των Ρυζίων με 3-0, σε ένα βαρύ γήπεδο λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Το ματς : Λίγοι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Εξώπολης και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα μας εμφανώς επηρεασμένη από τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, μπήκε νωθρά στο ματς κάνοντας πολλά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα, τα οποία επέτρεψαν στους παίκτες των Ρυζίων να απειλήσουν σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Τόσο το σουτ του Κύρου στο 10' όσο και η κεφαλιά του Παπατριανταφύλλου στο 20' πέρασαν λίγο έξω από τα δοκάρια της εστίας του Βογιατζή με την ομάδα μας συνεχίζοντας το κακό παιχνίδι, να μην μπορεί να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες, ενώ η ομάδα των Ρυζίων με σχετική ευκολία κρατούσε τους παίκτες μας μακριά από την εστία του Ντινούδη. Στο 27' μετά από φάουλ του Πυλούδη και ασταθή έξοδο του τερματοφύλακα, ο Τήλας έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει βασανιστικά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 36' σε ωραία κομπίνα μετά από κόρνερ του Πυλούδη στον Ζάκκα και πάσα του τελευταίου στο ύψος της μεγάλης περιοχής, Παναγιωτόπουλος και Γιακουμπίδης μπερδεύτηκαν, σπαταλώντας την ευκαιρία ενός επικίνδυνου σουτ προς την εστία του Ντινούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αφυπνίστηκε και πίεσε ορθότερα την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Έπρεπε να φτάσουμε στο 68' όταν μετά από σέντρα του Επιτρόπου, ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, με την μπάλα να σταματά στο χέρι του και τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πυλούδης, γράφοντας το 1-0. Στο 75' μετά από κόρνερ του Πυλούδη στο πρώτο δοκάρι και κακό υπολογισμό του Ντινούδη, η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του τελευταίου, γράφοντας έτσι το 2-0. Στο 80' μετά από όμορφη ενέργεια, ο Μακιτσιάν εξαπέλυσε ένα δυνατό συρτό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντινούδη. Στο 82' ο Κωστογλούδης γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον τερματοφύλακα του με τον Μαρασλή να κλέβει τη μπάλα και να μην αφήνει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη κάνοντας με ωραίο σουτ το 3-0.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και ελπίζουμε σύντομα να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, στο δύσκολο δρόμο που ακολουθεί για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Επιτρόπου, Πυλούδης, Τήλας, Βάρναλης (51' Μακιτσιάν), Ζηκουρίδης, Ζάκκας (62' Παπαγεωργίου), Τσαχιρίδης (46' Τσομπανάκης), Γιακουμπίδης , Παναγιωτόπουλος, Μαρασλής.

Ρύζια : Ντινούδης, Τοκαλατσίδης, Πετρόπουλος, Κωστογλούδης, Κιολές Χ., Κύρου (58' Μαντάρας), Αφουκατούδης (74' Μόλλας), Παπατριανταφύλλου, Καραμπελιάς, Κιολές Μ. (Ηλιόπουλος), Κιολές Γ.



Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής :

Εθνικός – Άβαντας : 1-0

Καστανιές – Άλεξ : 0-1

Απαλός – Άνθεια : 1-2

Ορέστης – Μεταξάδες : 3-0 α.α.

Καππαδοκία – Ρύζια : 3-0

Ρεπό : Διδυμότειχο