Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΡΤΥΡΙΑΣ»

      Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας , παράλληλα με την βαθιά μας θλίψη ,  για την ανεπίτρεπτη διαιτησία του κ. ΣΚΙΝΔΡΗ , στο πρόσφατο αγώνα κυπέλου της ομάδας μας  με την ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ  ( 25/2/2015).
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά   ο εν λόγω διαιτητής απέδειξε υψηλό  έλλειμμα σωστής εφαρμογής των  κανονισμών  του  αθλήματος και κυρίως  διαχείρισης αγώνων ποδοσφαίρου. Όσοι βρεθήκαν στο γήπεδο τον  συγκεκριμένο αγώνα  απογοητεύτηκαν βλέποντας μια διαιτησία να  καταλογίζει  πέναλτι σε ανατροπή τελευταίου παίκτη χωρίς η απόφαση αυτή να συνοδεύεται με  κόκκινη  κάρτα ,  να καταλογίζει 6 τεχνικές ποινές στην μια ομάδα  με τις περισσότερες  από αυτές  να είναι απόρροια της μη        δυνατότητας του να διαχειριστεί το παιχνίδι 
Λυπούμαστε πραγματικά  αφού  με  τέτοιες διαιτησίες  ο μόνος που ζημιώνει είναι   ο αθλητισμός και     ειδικότερα το άμοιρο ποδόσφαιρο του νομού μας. 
                  
Υ.Γ.  1.  Το ελάχιστο που έχει να κάνει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ είναι  να     απαλλάξει την ομάδα μας  στην εξέλιξη του πρωταθλήματος από τέτοιους διαιτητές
2.  Ερωτούμαι της αρμοδία επιτροπή,  σ’
 ένα αγώνα κυπέλου , ημέρα Τετάρτη , δεν υπήρχε άλλος διαιτητής  από το Νότιο  Έβρο   να επιλεγεί απαλλάσσοντας  ταυτόχρονα μια ομάδα – τις δύσκολες αυτές οικονομικές συγκυρίες – από το κόστος των 130 ΕΥΡΩ (από τα οποία τα 60 ΕΥΡΩ για οδοιπορικά από ΔΙΔ/ΧΟ  - ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ)
3.  Ζητάμε συγγνώμη  από τη ομάδα της  ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΘΕΙΑΣ   για το επικίνδυνο    παίξιμο παίκτη μας  πάνω σε παίκτη της ΑΝΘΕΙΑΣ,  ,  ο οποίος και φυσικά καλώς υπέστη και την πειθαρχική  ποινή- κόκκινη κάρτα -   από τον διαιτητή.     
    Σας ευχαριστούμε !
Με τιμή
Δ.Σ 
Α.Ο. ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ