Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Για το ανδρικό η ομάδα μας κέρδισε άνετα εντός έδρας με το ευρύ Α.Ο ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ - ΑΠΑΛΟΣ 5-2 και αύξησε την διαφορά απο τον τρίτο Ποντιακό στην κούρσα για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 14 ΑΓΩΝΕΣ):
1. Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 36
2. Α.Ο.Καππαδοκών 35
--------------------------------------------
3. Α.Ο. Ποντιακός 28
4. ΑΟ Άλεξ 22
5. Ατρόμητος Άβαντα 19
6. Ομόνοια Λυκόφης 19
7. Ιπποκράτης 18
8. Νίκη Απαλού 12
--------------------------------
9. Θράκη Φερρών 7

Για το παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα μας επιβλήθηκε της ομάδας του Ποντιακού με το ευρύ 7-1 εντός έδρας Ακαδημία Καππαδοκίας -Ποντιακός 7-1.
Στους φιλικούς αγώνες με τον Εθνικό το τμήμα του προπαιδικού  αφού δεν πήγε στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τους επίλεκτους του ΠΑΟΚ λόγω κακών καιρικών συνθηκών , χωρίστηκε σε δύο ομάδες και έπαιξε με αντίστοιχα τμήματα και είχε μία νίκη με 6-0 και μία ήττα με 3-1 το περίεργο είναι ότι την ήττα την είχε το επίλεκτο τμήμα της ομάδας που την περασμένη εβδομάδα επιβλήθηκε επι του παιδικού των Φερών με 4-1  και είχε να δεχθεί ήττα πάνω απο 3 μήνες. Το τμήμα τζούνιορ έχασε και αυτό με 4-3 αλλά παίζοντας με πολλές απουσίες και με αρκετούς πιο μικρούς σε ηλικία.
Το τμήμα προτζούνιορ και μπαμπίνι πρόσφεραν  ωραίο θέαμα με τους μικρούς αθλητές να το απολαμβάνουν και απο τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους να χειροκροτούν τις προσπάθειες των μικρών ανερχόμενων αθλητών.