Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

5η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 03-11-2012


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να κάνει την πρώτη της ήττα, καθώς έχασε στο Διδυμότειχο με 1-0, παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με 10 παίκτες, ενώ δέχτηκε το γκολ στο 90ο λεπτό. Αξιοσημείωτη είναι και η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θανάση Ζάκκα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αγκώνα στην πρώτη αγωνιστική. Σιδερένιος και πάλι.
Το ματς : Αρκετός ο κόσμος του Διδυμοτείχου που παραβρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο της πόλης και παρακολούθησε ένα δυνατό παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, με κύριο χαρακτηριστικό τον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε σε καμία ομάδα να προσφέρει όμορφο θέαμα. Το Διδ/χο μπήκε πιο δυνατά και πίεσε την ομάδα μας δημιουργώντας μια καλή ευκαιρία στο 15', όταν ο Γιαννόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε απόκρουσε με τα πόδια ο Βογιατζής. Πάνω που η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι, ήρθε η αποβολή του Παναγιωτόπουλου στο 25', καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία σε διάστημα 5 λεπτών. Από εκεί και πέρα το Διδυμότειχο απόκτησε ανούσια υπεροχή, με τους παίκτες μας να κρατάνε με σχετική ευκολία το μηδέν, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Μπεχτσούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να πιέζουν και σιγά σιγά να δημιουργούν ευκαιρίες, κυρίως από στημένα, έπεσαν όμως πάνω σε έναν εκπληκτικό Βογιατζή που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε σε τρεις φάσεις το μηδέν. Το Διδυμότειχο συνέχισε την πίεση και σε μία ακόμα στημένη φάση στο 90', μετά από κόρνερ και γύρισμα του Μαυράκη στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαργαρίτης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στα λεπτά των καθυστερήσεων που ακολούθησαν οι παίκτες μας προσπάθησαν, με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει, να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν επιτεύχθει και έτσι φτάσαμε στην πρώτη απώλεια της ομάδας μας στο φετινό Πρωτάθλημα.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την ψυχωμένη προσπάθεια που έκανε μέχρι το τελευταίο λεπτό και να ευχηθούμε σύντομα να επιστρέψει στις νίκες, αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Άβαντα.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Διδ/χο : Μπεχτσούδης, Μαργαρίτης, Ζαχαρνούδης, Τζανετάκης, Πατίδης, Παπαδόπουλος (65' Παυλίδης), Καραγιάννης, Νικλαούδης, Ιντζές, Γιαννόπουλος (39' Μαυράκης), Παπούδης (73' Δοϊτσίδης).

ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Βάρναλης (30' Ζηκουρίδης), Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας, Τσομπανάκης, Ζάκκας (75' Τήλας), Επιτρόπου, Τσαχιρίδης (35' Σαακιάν), Παναγιωτόπουλος, Μαρασλής.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής :


Εθνικός – Μεταξάδες : 3-0 α.α.
Άνθεια – Ρύζια : 3-2
Διδυμότειχο – ΑΟΚ : 1-0
Άλεξ – Ορέστης : 3-4
Άβαντας - Απαλός : 0-3
Ρεπό : Καστανιές


1.ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ     12 


2 ΟΡΕΣΤΗΣ               10

3 ΑΛΕΞ                        9

4 ΕΘΝΙΚΟΣ                 9

5 ΑΝΘΕΙΑ                   9 

6 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ      9 

7 ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ          6

8 ΑΠΑΛΟΣ                6 

9 ΡΥΖΙΑ                      4 

10 ΑΒΑΝΤΑΣ            0

11 ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ      0