Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

6η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 10-11-2012


       Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας επιστρέφει στις νίκες κερδίζοντας τον Άβαντα με 1-0.    
Το ματς : Αρκετός ο κόσμος που παραβρέθηκε στο γήπεδο της Εξώπολης και παρακολούθησε ένα όμορφο κατά διαστήματα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις, κυρίως για τον ΑΟΚ. Η ομάδα μας πίεσε από το πρώτο λεπτό την ομάδα του Άβαντα χάνοντας πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν και απείλησαν ελάχιστες φορές την εστία του Βογιατζή. Στο πρώτο ημίχρονο οι πολλές πλαγιοκοπήσεις δεν μετατράπηκαν σε γκολ καθώς οι αμυντικοί είτε εύκολα είτε δύσκολα κατάφερναν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους. Σε μία από αυτές, ο Μαρασλής στο 5΄ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μπινόπουλο αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχαμε και στο 29' όταν ο ίδιος παίκτης, σε γέμισμα από φάουλ του Πυλούδη, βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι αλλά στο πλασέ εν κινήσει που πραγματοποίησε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπινόπουλου. Στο 40' το σουτ του Πυλούδη μπλόκαρε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Άβαντα και στο 43' το σουτ του Μαρασλή δεν βρήκε για λίγο το στόχο. Με την ομάδα μας να συνεχίζει την πίεση και στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Άβαντα κλείστηκαν ακόμη περισσότερο και προσπάθησαν με όσες δυνάμεις τους είχαν απομείνει να προστατεύσουν την εστία τους. Στο 72' μετά από σέντρα του Πυλούδη ο Τσομπανάκης ξεφεύγοντας από τα μαρκαρίσματα βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η κεφαλιά που έπιασε δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη και έδωσε στον Μπινόπουλο την ευκαιρία να την μπλοκάρει με ευκολία. Δυο λεπτά αργότερα, μετά από μπαλιά τρύπα του Πυλούδη, ο Σαακιάν μπήκε επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Χλωρίδη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει το πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Πυλούδης και ξεγελώντας τον Μπινόπουλο έγραψε στο 74' το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας πίεσε για ακόμη ένα γκολ χωρίς θετικό αποτέλεσμα, ενώ στο 90' σε μια από τις λίγες φορές που οι παίκτες του Άβαντα απείλησαν την εστία του Βογιατζή, μετά από λάθος συνεννόηση των παικτών μας, η μπάλα έφτασε στον Θάνο λίγο μέσα από την γωνία της μικρή περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε με εξαιρετικό τάκλιν ο Απότας και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ, αποτρέποντας ουσιαστικά την επιβεβαίωση του άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου, που όταν μια ομάδα χάνει τόσες ευκαιρίες, στο τέλος εκείνη είναι που θα δεχθεί το γκολ.
Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το όμορφο θέαμα και την επιστροφή στις νίκες και να πούμε ότι μετά το ρεπό που ακολουθεί, αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής στις 24 Νοεμβρίου την ομάδα της Ορεστιάδας. Καλή μας επιτυχία. 
            
            Οι συνθέσεις των ομάδων : 
ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Βάρναλης (62' Παμπορίδης), Επιτρόπου, Απότας, Τήλας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Τσομπανάκης (84' Γιακουμπίδης), Τσαχιρίδης (52' Σαακιάν),  Πυλούδης, Μαρασλής. 
Άβαντας : Μπινόπουλος, Δέλκος, Αρβανίτης, Σουγιολτζής, Τζελέπης, Τσιάμπαλης (45' Θάνος), Χλωρίδης, Φραγγουλίδης, Καρασάνης, Τσιολάκης, Βλάχος 


 Την Κυριακή το πρωϊ έπαιξε το Εφηβικό με το Μοναστηράκι εντός όπου και ηττήθηκε με το ευρύ 5-1. Ο αντίπαλος παρουσιάστηκε πολύ δυνατός με έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας που είχαν στη σύνδεσή τους απο το πρώτο λεπτό τον νεαρό Τερζή ο οποίος είχε αγωνιστεί και την προηγούμενη μέρα για το περιφερειακό αποδίδοντας τα μέγιστα. Το κέρδος απο τέτοια παιχνίδια είναι μεγάλο και οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι μικροί αθλητές πολλές διότι έρχονται σε μονομαχίες με μεγαλύτερους αθλητές. 


ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ : ΑΟΚ - ΟΡΕΣΤΗΣ  2-1 (  σκόρερ ΑΟΚ : ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ για τον ΟΡΕΣΤΗ : ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : ΑΟΚ - ΟΡΕΣΤΗΣ 0-1 ( σκόρερ ΟΡΕΣΤΗ :ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ : ΑΟΚ - ΟΡΕΣΤΗΣ  3-2 σε ένα φανταστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες (σκόρερ ΤΣΑΧΙΡΙΔΗΣ,ΒΑΛΑΣΟΥΔΗΣ 2)