Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

1η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 29-09-2012






Οι Αργηγοί των ομάδων πριν την έναρξη
Ζηκουρίδης - Γκρεκίδης





1η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 29-09-2012



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να κερδίζει με 3-0 τις Καστανιές, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του παίχτη του ΑΟΚ Θανάση Ζάκκα, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση στον αγκώνα. Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα και να επιστρέψει σιδερένιος, όπως επίσης να ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος τραυματισμός τόσο για τον ίδιο όσο και για όλους τους ποδοσφαιριστές, ανεξαιρέτως ομάδας.



Το ματς : Οι αρκετοί θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Εξώπολης, παρακολούθησαν έναν αγώνα με όμορφες φάσεις και αρκετές ευκαιρίες, κυρίως για την ομάδα του ΑΟΚ. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας πίεσε τις Καστανιές, έπεσε όμως σε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος αποσόβησε τουλάχιστον σε τρεις φάσεις το γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις. Η πίεση καρποφόρησε στο 30’ όταν μετά από απευθείας φάουλ του Πυλούδη, η μπάλα πέρασε από πολλά κεφάλια και κατέληξε στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γαβριηλίδη, γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκορ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η πίεση συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα το 2-0 να γίνει στο 53’ από τον Ζάκκα μετά από σέντρα του Πυλούδη και ασταθή έξοδο του Γαβριηλίδη. Στο 60’ είχαμε τον τραυματισμό του σκόρερ και το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Με τους παίκτες μας εμφανώς επηρεασμένους από το γεγονός, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία. Το παιχνίδι πλέον είχε ανοίξει, ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από αδράνεια των αμυντικών σε γέμισμα του Βάρναλη, ο Παμπορίδης ξέφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο σουτ έγραψε στο 95’ το τελικό 3-0.



Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας γι’ αυτή τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και να ευχηθούμε και πάλι στο Θανάση Ζάκκα περαστικά και γρήγορα κοντά μας.



Οι συνθέσεις των ομάδων :



ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Σαακιάν, Πυλούδης (80’ Παμπορίδης), Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας (65’ Βάρναλης), Επιτρόπου, Τσομπανάκης, Παναγιωτόπουλος, Μαρασλής (85’ Τσαχιρίδης)



Καστανιές : Γαβριηλίδης, Καδόπουλος (65’ Σαραμαντής), Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Γκρεκίδης, Κατρακαζάς, Καπετανίδης (75’ Παπαζήσης), Νάκου, Νικολαϊδης, Χαρχάλης, Καϊσίδης



Διαιτητές : Βασιλόπουλος, Δαργινίδης, Καραϊσκος







Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής :







Εθνικός – Απαλός : 3-0



ΑΟΚ – Καστανιές : 3-0



Ρύζια – Άβαντας : 2-0



Μεταξάδες – Άλεξ : 0-4



Άνθεια – Διδυμότειχο : 1-0



Ρεπό : Ορέστης

Συντάκτης κειμένου Ζηκουρίδης Νίκος