Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ

2η Αγωνιστική Α’ ΕΠΣ Έβρου 6-10-2012


                                      ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΠΥΛΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να κερδίζει με 5-0 εκτός έδρας τον Απαλό, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι με τρεις κόκκινες κάρτες. Οι δύο από αυτές, μία για κάθε ομάδα, δόθηκαν στο 23’, μετά από λογομαχία μεταξύ του Παραλίκη και του Μαρασλή. Και ενώ ο παίχτης του Απαλού εξύβρισε τον παίκτη μας μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης, εκείνος απέβαλε και τους δύο παίκτες, ισχυριζόμενος από τα λεγόμενα του αντιπάλου, ότι και ο παίκτης μας εξύβρισε τον παίκτη του Απαλού, χωρίς ωστόσο να ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς κανείς απολύτως δεν άκουσε το παραμικρό!
Το ματς : Αρκετοί οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Απαλού και παρακολούθησαν έναν δυνατό αγώνα με πέντε γκολ και όμορφες μάχες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 1΄ με πέναλτι ο Πυλούδης, καθώς μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας του Απαλού, ο Μαρασλής έγινε κάτοχος της μπάλας και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Το επόμενο διάστημα κύλισε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να καρποφορήσει. Στο 16’ είχαμε δοκάρι για την ομάδα μας με τον Παναγιωτόπουλο, ενώ στο 23΄ λεπτό είχαμε την αποβολή των Παραλίκη και Μαρασλή. Στο 35΄ μετά από λάθος γύρισμα της άμυνας του Απαλού, ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να προλάβει το διώξιμο της μπάλας από τον Τερματοφύλακα. Η κόντρα μεταξύ των δύο παικτών έφερε σε πλεονεκτική θέση τον Πυλούδη, που με ωραίο πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 0-2. Στη συνέχεια η ομάδα μας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ομάδος μας συνεχίστηκε και στο 67΄ ο Λιούρτας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία αφού βρήκε σε σώματα αμυντικών και ο Τσαμπάζης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε και μετά από γύρισμα του Παμπορίδη στον Τσομπανάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, εκείνος σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έγραψε στο 68΄ το 0-3. Στο 74΄ μετά από όμορφη προσπάθεια και πάσα του Πυλούδη από τα αριστερά, ο Παμπορίδης με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 0-4. Στο 78΄ ο Παμπορίδης ξέφυγε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και ανατράπηκε από τον Αρσενίου λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να αντικρίζει αδιαμαρτύρητα την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Στο 81΄ και πάλι ο Πυλούδης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σαακιάν, έγραψε το 0-5 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη και την καλή εμφάνιση που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
Απαλός : Τσαμπάζης, Τριανταφύλλου (26΄ Καλύμνιος), Μπόρας, Παραλίκης, Λιολιοσίδης, Αρσενίου, Ασταλάκης (46΄ Χουρίδης), Παπάζογλου, Σταμπουλίδης, Θεοδωράκης (46΄ Ατματζίδης), Πολυχρονίδης.
ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Βάρναλης, Πυλούδης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης (61΄ Κυριακίδης), Σαακιάν, Επιτρόπου, Τσομπανάκης (70΄ Τσαχιρίδης), Παναγιωτόπουλος (54΄ Παμπορίδης), Μαρασλής.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής :
Ορέστης – Εθνικός : 4-2
Καστανιές – Μεταξάδες : 6-0
Άβαντας – Άνθεια : 1-2
Διδυμότειχο – Άλεξ : 0-1
Ρεπό : Ρύζια