Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 13-10-2012

Εθνικός - ΑΟΚ : 0-1  ΤΟ  ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

                                                     

ethnikos_aok_31attacker.jpg
                                                  ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου, με την ομάδα μας να κάνει το 3x3 καθώς κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι τον Εθνικό.

Το ματς : Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Εθνικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης και παρακολούθησε το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να χαρίζουν όμορφο θέαμα κατά διαστήματα και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, με κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα το γρήγορο παιχνίδι και τις δυνατές μάχες σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε από νωρίς για το γκολ, αλλά το δοκάρι στο 10ο λεπτό του στέρησε τη δυνατότητα να προηγηθεί. Η ομάδα μας συνήλθε γρήγορα και δημιούργησε με τη σειρά της αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο τα σουτ του Πυλούδη και του Επιτρόπου κατέληξαν λίγο έξω από την εστία του Φυσέκη, κλείνοντας το ημίχρονο χωρίς γκολ. Όλα άλλαξαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 48', μετά από άψογα εκτελεσμένο φάουλ του Πυλούδη, ο Παμπορίδης με άπιαστη δυνατή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φυσέκη, γράφοντας το 0-1. Στο 55' και μετά από φάση που ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, καθώς ο Τσομπανάκης ανέτρεψε τον Νταλαπέρα πριν ο τελευταίος φτάσει σε θέση για γκολ. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κεσσάτης, στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Βογιατζή, στερώντας την ισοφάριση για την ομάδα του Εθνικού. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ανορθόδοξα για την ισοφάριση με την ομάδα μας να αμύνεται χωρίς δυσκολία και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να τελειώσει το ματς. Η μόνη ουσιαστική φάση έγινε στο 90' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εθνικού και πολλές κόντρες στην μικρή περιοχή η μπάλα κατευθύνθηκε προς τα δίχτυα της ομάδος μας, αλλά ο Γκουντινούδης πρόλαβε και έδιωξε λίγο πριν αυτή περάσει τη τελική γραμμή.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και την καλή εμφάνιση που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Εθνικός : Φυσέκης, Τσικάκης, Αμαραχαμιάν, Γαλανός (26' Κυριακόπουλος), Αγούδης, Μωραίτης, Μαλασίδης Γ. (66' Αγοράκης), Νταλαπέρας, Μαλασίδης Ι., Κεσσάτης, Πεκιαρίδης (46' Αγγελακάκης).

ΑΟ Καππαδοκών : Βογιατζής, Βάρναλης, Πυλούδης (76' Κυριακίδης), Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Σαακιάν, Επιτρόπου, Τσομπανάκης (62΄ Τσαχιρίδης), Παναγιωτόπουλος, Παμπορίδης (66' Γκουντινούδης).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής :

Εθνικός – ΑΟΚ : 0-1

Ρύζια – Ορέστης : 1-1

Μεταξάδες – Απαλός : 2-5

Διδυμότειχο – Καστανιές : 1-0
Άλεξ – Άβαντας : 1-0

Ρεπό : Άνθεια

 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΝΕΣΤΟΣ  5-2  ΠΑΙΔΙΚΟ
Τα γκολ Παπαζογλου 3, Τερζής 1, Τσακίρης 1.

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΝΕΣΤΟΣ  5-0  ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
Τα γκολ Θεοδωρίδης 1, Βαρσαμίδης 2, Παπάζογλου Ν. 1, Μεντίζης 1.


ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ  - ΝΕΣΤΟΣ 5-3  ΤΖΟΥΝΙΟΡ