Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27-10-2012




Περιφερειακό
με γκολ και θέαμα 

Η ακαδημία μας ταξίδεψε το Σάββατο 27-10-2012 στην Ξάνθη και τα τμήματα της αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα της Σκόντα παρουσιάζοντας άριστες εμφανίσεις.

Για το Παιδικό που ήρθε 2-2 σκόραραν για την ομάδα μας Δαλής Γιάννης και Σκαρλάτος Χρήστος.
Αν και πήγαν με ελλείψεις στην Ξάνθη προηγήθηκαν στο σκόρ 2-0 αλλά στο δεύτερο οι αναγκαστικές αλλαγές του Δαλή και του Τσακίρη από την μία και η πίεση που ασκούσε ο αντίπαλος από την άλλη έκαναν το 2-2. Η εικόνα όμως των αθλητών μας ήταν άριστη.

Το Προπαιδικό που πήγε και αυτό με ελλείψεις δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα απο την καλύτερη Σκόντα με 5-0 παρόλο που έπεξε καλή μπάλα.

Τα Τζούνιορ 2002-03 που εικονίζονται στις φωτογραφίες επάνω κατάφεραν να φύγουν με την νίκη από το επίλεκτο τμήμα της Ξάνθης με 1-0 σε ένα φανταστικό παιχνίδι με τους μικρούς αθλητές των δύο ομάδων να προσφέρουν καταπληκτικό θέαμα και τους τερματοφύλακες των ομάδων να διαπρέπουν χωρίς να υστερήσει κανείς.

       ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ΄΄

Για το πρωτάθλημα του ΄΄ευ αγωνίζεστε΄΄ τα τμήματα τζούνιορ Β΄ 2004-05 και μπαμπίνι Β΄ 2006-07 έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα τμήματα του Ολυμπιακού Απαλού και τα Τμήματα Α΄ έκαναν προπόνηση με την προπονήτριά τους στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.